Alla inlägg den 18 april 2009

Av Linda - 18 april 2009 03:32

Fredagkväll har hunnit bli natt.

Jag har spenderat kvällen och nattens tidiga timmar med min underbara vän F. Meningen var att vi skulle ut och äta, ikväll blev det MAX efter noga övervägande av ekonomi och så. Tiden där fördrev vi med vår favorit sysselsättning, titta på folk och analysera dem. Vad har det för liv? Vart är de på väg? Vad har de för relation till dem som de är där med?

Efter det blev det en kort promenad genom hamnen och genom stan. När kvällskylan kröp närmre bestämde vi oss för att bege oss hemmåt. Väl inne på hennes rum satte vi oss till rätta. flera timmar satt vi och pratade om drömmar och förväntningar. Stor del av timmarna gick åt att diskutera framtida familjer. Vi diskuterade barn, vad de ska heta, deras olika uppfostran, pappornas roll och allt annat möjligt.

Vi pratade också om Tobias och Filip, dessa två vackra män som får mitt hjärta att dansa och fjärilarna att flyga där inne. Det är skönt att ha F. , jag vet att jag kan prata om dem båda utan att känna mig dum eller pinsam.

Jag vet att jag inte har varken Tobias eller Filip, men det är skönt att fantisera. Och att ibland berätta om fantasierna för någon är skönt.

Bland mina andra vänner kan jag inte prata om dem eller om fantasierna, utan att känna mig dum.

Men med F. vet jag att jag kan ge fantasierna liv genom att säga de högt. Och låta drömmarna bli verkliga för en stund.


Tack vännen för en underbar kväll!

Tack för att du låter mig fantisera!

Och för att du låter mina drömmar komma fram

Tack för att du drar upp mig ch för att  du tror på mig!

Tack min älskade vän!


Kram L

Ovido - Quiz & Flashcards