Alla inlägg den 25 april 2010

Av Linda - 25 april 2010 10:40

  Jag har inte skrivit något på några dagar, Förlåt F!!! Så nu ska jag berätta allt jag hunnit med i helgen! En varning för ett långt inlägg görs därför nu!
Det började i torsdags med att jag drog bort gardinen och stirrade rakt ut i ett vinterlandskap, bilden är från i torsdags. Inte okej i april måndag, jag är van vid att det knappt är snö på VINTERN!! Tänkte på min stackars mamma som skulle komma och som jag dyrt och heligt lovat sinte behövde ta med vinderjacka eller skor. Sen på kvällen kom då äntligen mamma, sååå efterlängtad!
Men som på beställning kom det fina vädret tillbaka tills i fredags. Shopping stod på listan, köpte min rutiga skjorta, nu fattas bara den rutiga eller prickiga kläningen sen är jag nöjd med garderoben. Men det är svårt att hitta en som passar fröken i smaken. Hann med en sväng in på IKEA, hittade lite saker till lägenheten! ÄLSKAR IKEA!!! På kvällen blev det

bio, Farsan! Jisses vad jag skrattade, värd att se.
Lördagen blev lite lugnare, promenerade i stan och visade runt. Hittade gamla grottan till och med! Passade också på att gå en sväng i parken, det är mysigt där när solen skiner, fåglarna kvittara och vattner porlar i ån. På kvällen blev det Thaimat, smarrigt!!!
Sen vaknade jag upp och det var söndag, dags att skicka mamma med flyget. Och helgen är över.
TACK MAMMA FÖR EN UNDERBAR HELG!!!

Jag har världens bästa föräldrar, mamma har gett mig en flygbiljett så jag inom kort kan sätta mina fötter på skånskmark igen. På tisdag ses vi där hemma!
Nä nu ska jag plugga några timmar så att jag känner mig duktigt. Ska lämna in villaprojektet imorgon, finslip! Sen börjar tenta plugget!
Kram L

Ovido - Quiz & Flashcards