Alla inlägg den 15 april 2010

Av Linda - 15 april 2010 22:56

Så stängde Arlanda och ingen kommer någonstans, om man inte vill åka tåget! Vilket numera är belastade till max. Härligt. Tråkigt för dem som skulle åka iväg denna helgen. Hoppas bara att de som jobbar i Stockholm kom hem till Skåne ikväll, gick 18.10-flyget tro? Hoppas du kom hem Nicklas :)!.
Det ser mörkt ut för resenärer imorgon hörde jag, även helgan kan vara drabbad!!! Inget skojigt alls. Tur att man skulle stanna i Gävle denna helgen. Lycka till där ute!


Kram L

Av Linda - 15 april 2010 16:22

Solen har lämnat oss idag, men vad gör det när man ska vara inomhus hela dagen?! Har haft en trevlig föreläsning om hustak idag, lite spännande det är inte bara att smälla upp ett tak, eller ett hus för den delen. Massor att tänka på.

Angående gårdagens Efterlyst. Usch vad jag blev illa berörd igår. Det var lite läskigt, till den milda grand att jag fick svårt att somna och hade inbillade figurer i skuggorna i lägenheten. Vet faktiskt inte riktigt vad det var som gjorde det, men det var obehagligt. Det var ett otäckt mordförsök på en politiker med igår, har hört om det innan. Där gärningsmannen högg sönder sovrumsdörrer där offret befann sig. Han klarade sig dock, om jag förstod det rätt. Men vad är det? Är det verklighet eller tagit ur en dålig film? Otäckt!!!

Så det som är över av dagen ska jag väl ägna åt lite läsning, areaberäkning tror jag. Sen är det Lyxfällan ikväll, missa inte det!!!

Kram L

Ovido - Quiz & Flashcards