Alla inlägg den 18 april 2010

Av Linda - 18 april 2010 23:10

Söndag kväll, och veckan är slut. Har hunnit med en massa idag, eller en massa är väl till att ta i kanske. Jag har hunnit klart med åda mina fasadritningar och städat. Tvätta får bli en annan dag i vecka. Kollat upp biljetter till sommarens konserter, det blev två stycken bokade idag, båda två med The Baseballs. Härlig musik!!! Systeryster ska med, kul att göra något med henne!
Jag har kommit på det nu, Jag älskar min syster (och alla där hemma). Visst har jag alltid vetat om att jag älskat dem. Men nu när jag är i Gävle har jag fattat hur mycket, och hur mycket dem faktiskt betyder för mig. Kan vara svårt att se det när man bor så nära in på varandra, men jisses vad dem beytder mycket.
Idag har jag också hunnit fundera på om jag ska åka hem den 27:e eller inte. Svaret lutar nog mot att jag stannar kvar här, det kostar ju en del och jag har sjukt mycket böcker till nästa kurs, är det rätt att man ska behöva betala 1200 för tre böcker som man använder i fyra veckor?! MEn åker jag inte hem så kmmer jag inte hem förrän den 2 juni och det är grymt långt dit. Men men vi får se, det är ju en vecka kvar:).

Kram L

Ovido - Quiz & Flashcards