Alla inlägg under januari 2010

Av Linda - 8 januari 2010 20:57

FEL FEL FEL!!!!

Jag har klantat till det rejält! Jag har glömt att tacka ja till vårens kurser på skolan, vilket betyder att jag har blivit struken från kurserna! AJAJAJA hur kunder detta hända?! Hoppas det går att lösa. Vad gör jag annars? Det är ju inte mycket mer att göra än ayy flytta hem igen, och jag måste ju erkänna att värre kunde det vara. Livet fortsätter ju, det stannar inte! Men det skulle vara tråkigt att behöva sluta plugga, för det tycker jag ju verkligen är kul och det är ju något jag brinner för. Men jag vet inte längre om det är mäklare jag vill bli. Men jag ska definitivt fortsätta plugga fram till sommaren iaf, i Gävle. Om mitt misstag nu går att rätta till... Men till hösten vil jag plugga närmre hem, kanskr mäklare i malömö eller något helt annat. Vet vet vad som händer.

Frågan är ju bara vad jag skulle plugga till om jag inte skulle välja att fortsätta studierna mot mäklare. Jag har velat bli just mäklare så länge att jag inte vet vad annat skulle vilja bli. Men jag tänkte beställa hem en massa kataloger om kolla igenom vilka program och kurser som erbjuds. Och se vad som skulle kunna passa in med min nya framtidsplan. Mäklaree passar in, men det skulle kunna finnas mer som skulle kunna passa. vad har jag inte koll på än, men det kommer!


Kram L

Av Linda - 4 januari 2010 21:19

Julen är nu över och det nya året tagit sin början!

Det har varit otroligt skönt att vara hemma hos alla nära och kära. Vill inte åka här ifrån. Men jag längtar till mitt eget. Varför kan det inte ligga lite närmre?! Vem kom på att Norrland skulle ligga långt där uppe i kylan?

Jag har hunnit med att träffa alla jag vill, utom Bella och Mali, men dem är inbokade nu i veckan. så dem hinns med dem också!!! Har känt mig nöjd med att hunnit med alla, men nu när det är dags att åka är det som om jag inte har hunnit alls, som om tiden inte räker till. Vill träffa alla igen och igen och igen. Men tiden är knapp nu. Jag åker snart, och just nu känns det inte bra, som om jag aldrig kommer komma tillbaka hit ner där mitt hjärta bort.


Jag har hunnit träffa F, inte så mycket som jag skulle vilja, men det skulle vi aldrig hinna på tre veckor. Är det verkligen så länge jag varit hemma? Känns som om jag nyss kommit.

Har hunnit träffa Jasmine och lilla Havanna. Denna underbara varelse, så perfekt!

Men nu är tiden hemma snart slut, och det är dags att återvända till Gävle!


Kram L

Ovido - Quiz & Flashcards