Alla inlägg den 28 januari 2010

Av Linda - 28 januari 2010 21:05

Idag har jag då äntligten kommit igång med läsandet i den nya kursen. Det är alltid lika kul med nya kurser, men denna gången har det varit så mycket runt om att det tagit bort lite av motivationen. Men så nu äntligen tog jag tag i det hela. JHar tagit mig igenom den första boken nu, och jisses vad kul det var. Entreprenadrätt :). Kan detta bli min grej kanske?? Fastighetsrätt, här kommer jag.

Annars är allt annat bara jobbigt. Det snöar, och det snör, nu får det vara nog. Csn kommer inte igång med studiemedel, eller är det skolan som inte får iväg registreringen? Ja det beror ju på vem man pratar med.

Och ovan på allt detta, har hemlängtan slagit mig hårt i magen så jag tappat luften. Saknar Viggo och Nalle. Givetvis saknar jag alla andra också. Men dem är extremt. Alla andra kan jag ju prata med, men det är ju lite svårt med hundarna. Nu känns det som det gjorde i början av hösttreminen, då det kändes som om jagg var på helt fel plats. Men det är väl en del av livet, när man väljer att flytta 70 mil från hemmet.

Men jag vet att det inte är så långt kvar tills jag ska åka hem, två och en halv vecka! Nedräkningen har börjat!.

Nä ska väl sätta mig lite till med pluggningen och sen hålla kväll.


Kram L

Ovido - Quiz & Flashcards