Alla inlägg den 15 januari 2009

Av Linda - 15 januari 2009 22:06

Jag vet inte vad som kliar mest i ögonen, sömnen eller faktumet att jag glömt tvätta av mascaran ännu en gång?!

Det har varit en lång dag idag. Har fått mycket gjort. Jag har städat, jag tycker det är så pest!!! Sen har jag hunnit jobba lite också och tagit ut Viggo på en sväng längs havet. Ja där mellan har jag till och mwed hunnit äta lite idag också, lite stolt får man vara :)

Imorgon blir det till att hänga i tvättstugan och försöka få undan lite av smutstvätten. Men hellre det än städningen. Har lämnat lite städning till övriga i familjen ;).

Jag hoppas verkligen att jag får tid för en runda ut i skogen med mina båda hundar. Stackars lilla valpen, Nalle, han får inte gå på asfalt, han måste gå "mjuka" promenader. Och nu var det ett tag sedan han var ute så det är väl dags att ta sig i kragen. Sak nog slå på stort och ta med matsäck. För det finns ingen plats på jorden där mat smakar lika bra som i skogen.


Av Linda - 15 januari 2009 11:08

Första bloggen, första inlägget. Ja så är det, första!

Jag har ingen aning om vad jag ska ha med i min blogg. Skriv ur hjärtat, sa min vän. Skriv det som händer, men igentligen händer det inte överdrivet micket i mitt liv. Men det tar väl ett tag innan man kommer in i bloggandet skulle jag tro.

Men vi börjar med dagens planer:

Jobb, ska börja klockan 13. Jag gillar att jobba, de är skönt att ha något att göra. Och i dag är det torsdag, då är folk lite extra galna i caffe latte. Semlor, det är något folk är heltosiga i just nu. Semlor, Semlor, semlor... Nu finns det ju varianter på semlan också, winersemlor är en variant. Jag hittade Semlor med blåbärssylt istället för mandelmassa, och med blåbär blandade i grädden. Den var GOD :).

Ja, det är kul att jobba, att träffa människor.

Jobbar till halv 7, städning, det är inte lika kul :(.

Efter jobb ska jag försöka få ut Viggo på en promenad, får längs havet idag. Iskogen är det väl så mörka att man hade gått vilse?! Viggo, det är en rolig filur. Han är fyra år, blandras, mest jack russel. Världens goaste när han är på det humöret, kan vara en värsting när han känner för det. Han blir helt galen när kopplet kommer fram, hoppar och stutsar som en gummiboll, piper gör han också. Men han är fin, mattes lillpojk.

Nu är det dags att göra sig klar inför jobbet!

Kram L

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards