Alla inlägg den 27 augusti 2012

Av Linda - 27 augusti 2012 21:54

Igår var jag och fikade med herr H, det var väldigt trevligt. Vi har så mycket gemensamt. Dans och dansmusik. Vi pratade om det i timmar. Och vi diskuterade att åka och dansa på fredag. Så en givande dejt (om man ska kalla det så) var det.
Idag kom dejt nummer två på lika många dagar. En herr N var det idag. Mycket trevlig fika idag också. Inte bra för viktkurvan dock. Jag var lite nervös innan det måste jag medge. Men det försvann fort och det som skulle vara en fika som jag trodde skulle ta kanske Max två timmar slutade med att vi satt fem timmar och vi hade hela tiden något att säga.
När han pratade kunde jag inte sluta titta på honom, hans mun, hans näsa, hans ögon. Allt väldigt fint vars för sig och kombinerat till ett ansikte som jag inte fick nog av att se på.
Imorgon ska jag hem till Carro och fixa till naglarna så de blir fina, tröga jag bet av alla under en fotbollsmatch. Måste jobba på att bli bättre på att hantera min nervositet... Kanske blir det till att färga håret också, inte bestämt än.. Men blir det så blir det nog något med lite rött i. Vi får se :).
Nu kryper jag ner och hoppas somna fort idag.
Puss på er alla!
//L

Ovido - Quiz & Flashcards