Alla inlägg den 18 september 2009

Av Linda - 18 september 2009 17:44

Idag hade vi vår sista föreläsning innan tenta. Kul föreläsning och väldigt intressant. Dagens föreläsning ska inte vara med på tentan, det var into till nästa kurs. Den ser jag fram emot.

Efteråt när vi okm ut från salen, stod alla i TobiasA klass där. Reflexmässigt, in med magen och sträck på dig!

NÄ inte riktigt så, eller jo sträckte på mig, men det var mest bara för att kunna se honom om han var där. Mina ögon spanade men fann inte sitt mål. Alla, kanske inte alla, men det känndes så, var där förutom han. Var tusan kan denna man hålla hus?

Idag har vi också bestämt oss för att åka till Riga innan jul :D! Spännande. DEt är jag Elle Jossan och en vän till Elle som jag aldrig träffat. Men hon ska vara riktigt kul. Fyra brudar på resa, kan det bli annat än succé??

Kram L

Av Linda - 18 september 2009 17:37

Det finns mycket man kan bråka om!

I affären idag hörde jag något av det mest meningslösa bråk. Det var ett äldre par som stod och bråkade om ett par kassar, ja plastkasse som man kan köpa i precis vilken affär som helst. Ett par plastkassar? Har man inget annat att lägga sin tid på?

Mannen i förhållandet tyckte att det var skam att damen i fråga hade tagit HANS kassar. Medans hon tyckte att hon inte skulle behöva fråga om ett par kassar. DU KAN VÄL FÖR F*N KÖPA DINA EGNA, skrek mannen åt henne...Som sagt man kan bråka om mycket, stort som smått.

Kram L

Ovido - Quiz & Flashcards